منتـديآت غرآم للإبـدآع
السلام عليكم سمك مشوي ومقلي بالصور 914774

عزيزي / عزيزتي ألزآئرة يرجى ألتـكرٍم بألدخول إذا كنت عضوا معنا

أو التسجيل إن لم تكن عضو وترغب في الانظمام الى عائلة غرآم للإبداع

ستشرفنا بتسجيلك

شكرا سمك مشوي ومقلي بالصور 754173

إدارة المنتدى
منتـديآت غرآم للإبـدآع
السلام عليكم سمك مشوي ومقلي بالصور 914774

عزيزي / عزيزتي ألزآئرة يرجى ألتـكرٍم بألدخول إذا كنت عضوا معنا

أو التسجيل إن لم تكن عضو وترغب في الانظمام الى عائلة غرآم للإبداع

ستشرفنا بتسجيلك

شكرا سمك مشوي ومقلي بالصور 754173

إدارة المنتدى
منتـديآت غرآم للإبـدآع
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتـديآت غرآم للإبـدآع


 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 سمك مشوي ومقلي بالصور

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
????
زائر




سمك مشوي ومقلي بالصور Empty
مُساهمةموضوع: سمك مشوي ومقلي بالصور   سمك مشوي ومقلي بالصور Icon_minitimeالثلاثاء يوليو 07, 2009 5:25 pm

السمك بالزيت والليمون


..المقادير:

-سمك منظف ومشقوق شق صغير من البطن(أنا أستخدمت الدنيس)
-تتبيله الثوم واللي هستخدم منها فكذا وصفه وهي عباره عن(ثوم مدقوق+شطه ناشفه حراقه+كمون+ملح+عصير ليمونه)
-ربع ك زيت+ م ص ملح + عصير 3 ليمونه"ممكن أكتر لو تحبي"
-نص م ص كركم

..الطريقه:

-تعمل شقوق في السمكه من الخارج ..وتتبل السمكه من الداخل وفي الشقوق بتتبيله الثوم ثم تدهن بالكركم من الخارج
-يرص السمك في صينيه ثم يضاف له ملعقتين من خليط الليمون والزيت ويدخل الفرن علي نار قويه نوعا وبعد أن يتشربها السمك يضاف له كميه أخري من العصير وهكذا ..ثم يحمر فالشوايه ويقدم مع أرز صياديه أو أرز أصفر..


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

السمك الصيدية


...المقادير:

-سمك منظف ومقطع أجزاء بالعرض(أستخدمت القاروص)
-بصله متوسطه
- ربع ك عصير طماطم(أكلتي لفردين فقط)
-ليمونه
-ملح وكمون وشطه

..الطريقه:

-تحمر البصله فالزيت حتي تتحول للون البني(مش تتحرق يعنيلأن في ناس بتحرقها فعلا وده طبعا غلط)
-ترفع البصله من الزيت وتوضع في الخلاط ويضاف لها كوب ماء وتضرب
-تصب مره أخري في أناء التحمير ويضاف لها عصير الطماطم وعصير ليمونه وملح وكمون وشطه خفيفه
-تترك تغلي علي النار وعندما يثقل قوامها يضاف السمك ويترك لينضج .

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

السمك السنجارى


..المقادير:

- سمك منظف (أستخدمت البوري)وهنا أستخدمت طريقتين لشق السمك فقمت بشق بعضهم طوليا من الرأس

وطريقه تانيه من فتحه الخياشيم من غير عمل أي شق فبطن السمكه
-طماطم وبصل مقطع مكعبات
-تتبيله الثوم
-عصير ليمون

..الطريقه :

-يدهن السمك المشقوق بتتبيله الثوم والغير مشقوق يتبل من الداخل
-يرص خليط البصل واالطماطم علي السمك ويحشي ببطن السمكه الغير مشقوق

-يرص في صينيه مدهونه زيت ويرش بالملح والكمون وعصير الليمون ويرفع علي نار أو يدخل الفرن ويحمر

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

السمك المشوى

..المقادير :

-سمك بوري أو أي نوع تفضليه
-رده (نخاله الدقيق)
-ملح وليمون وشطه يرش بهم السمك بعد الشوي ولو السمك صغير زي السردين يفضل أضافه الماء للتبيله

..الطريقه:

-يرش السمك بالرده ويرفع علي صاج ساخن أو يدخل الفرن
يقلب علي الجانبين ثم تهدأ النار حتي يجف ماؤه لو حجم السمك كبير
-يخرج من الفرن ويرش فورا بالملح والليمون والشطه ويغطي جيدا جداااا


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

السمك المقلى



..المقادير:

-كميه سمك حسب العدد(أستخدمت سمك موسي)
-تتبيله الثوم
-زيت للقلي
-دقيق للتغطيه مضاف له بيكنج بودر

..الطريقه:

-يتبل السمك ثم يترك ساعه علي الأقل ثم يغطي بالدقيق

ثم يدخل الثلاجه من نص ساعه لساعه ثم يحمر في زيت غزير



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

صينيى السمك بالصلصة

-سمك منظف ومقطع أجزاء(أستخدمت القاروص)
-عصير طماطم
-بصله متوسطه
-ملح وفلفل وكمون
-عصير ليمونه
-بقدونس مفروم

..الطريقه:

-تقطع البصله ناعم وتحمر في زيت خفيف
-يضاف عصير الطماطم والملح والتوابل وتترك لتغلي
-يضاف السمك وعصير الليمون ويترك لينضج
-يرش البقدونس ثم يدخل الفرن للتحمير


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



صحتين وهنا

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
????
زائر




سمك مشوي ومقلي بالصور Empty
مُساهمةموضوع: رد: سمك مشوي ومقلي بالصور   سمك مشوي ومقلي بالصور Icon_minitimeالأربعاء يوليو 08, 2009 12:07 am

ياربيييييييييي
الواحد مش عارف ياكل ايه ولا ايه
ههههههههههههههههههههههههههههههههههه
تسلمي ميرال علي المحمر والمشمر والمشوي
هههههههههههههههههههههههههههههههههههه
حاجة تجوع الحقيقة
تقبلي مروري
ايهاب
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
????
زائر




سمك مشوي ومقلي بالصور Empty
مُساهمةموضوع: رد: سمك مشوي ومقلي بالصور   سمك مشوي ومقلي بالصور Icon_minitimeالأربعاء يوليو 08, 2009 12:13 am

هههههههههههههههههههههههههههههههه
هههههههههههههههههههههه
ومحتار ليه بس كل من كل نوع صينيه وكفايه عليك
ههههههههههههههههههههه
ممكن بعدها تشبع

تسلميا ايهاب لحضورك الرائع
دمت ودام حضورك الراقي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ابتهالات

¤° النخـــبة °¤<
¤° النخـــبة °¤



انثى
عدد المشاركات : 8857
الدولة : السعوديه
رقم العضوية : 69
دولتك : سمك مشوي ومقلي بالصور Female62
المهنة : سمك مشوي ومقلي بالصور Unknow10
سجل في : 17/03/2009

سمك مشوي ومقلي بالصور Empty
مُساهمةموضوع: رد: سمك مشوي ومقلي بالصور   سمك مشوي ومقلي بالصور Icon_minitimeالأربعاء يوليو 08, 2009 1:33 pm

تسلم الايادي ميرال

تقبلي مروري
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
????
زائر




سمك مشوي ومقلي بالصور Empty
مُساهمةموضوع: رد: سمك مشوي ومقلي بالصور   سمك مشوي ومقلي بالصور Icon_minitimeالأربعاء يوليو 08, 2009 6:20 pm

اشكرك ابتهالات لمرورك الطيب
دمتي بخير
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
سمك مشوي ومقلي بالصور
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» لحم مشوي وكباب علي الفحم بالصور
» سمك مشوي
» ستيك مشوي بصلصة المشروم
» دجاج مشوي بالكيس مع خضار
» دجاج مشوي في الفرن مع الخضار

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتـديآت غرآم للإبـدآع :: 
~¤¢§{(¯´°•. غرآم الاسرة والطفل والمجتمع.•°`¯)}§¢¤~
 ::  منتدى المطبخ المنزلي
-
انتقل الى: